ФАНТАЗИЯ и КО.

Блог за ФАНТАСТИКА и ФЕНТЪЗИ . Красиви картини на фентъзи тематика от млади и прогресиращи автори . Голям избор от фентъзи герои от игри и книги . Всичко , което трябва на един фен е събрано тук!

Exchange.bg

събота, 26 юли 2008 г.

TATTOOS - част 1


Какъв би бил света на фентази книгите и фантастиката без задължителните татуировки по телата на екзотични красавици или яки мъжаги ???


Ами според мен не би бил така интересен , защото чрез това изкуство могат да се покажат много чувства и дори и мисли на творците работещи върху човешки тела :) . Това е първата част и има към 60 различни татуировки , но в скоро време ще пусна и другите като общият им брой ще стане около 500 !!! Приятно избиране :) :) :)



Малко инфо за татуировките от http://bg.wikipedia.org/ :

Татуировката е трайна рисунка върху кожа. Съвременните татуировки се правят в специализирани студиа от професионалисти посредством специална механизирана игла, която инжектира минимални количества мастило под кожата.
Най-често използваният цвят за татуиране е черен, но напоследък все повче се използват всевъзможни други цветове.
Размерът на татуировката варира. Тя може да бъде просто точка, може да бъде и мащабна рисунка, разположена върху цялото тяло. Хората се татуират от много древни времена по всякакви причини. В миналото по културни и социални, в днешно време - просто за красота.етимологията е на един от полинезийските езици и означава буквално' нанасяне на рани,или да нанасяш рани'

































































Free Web Hosting with Website Builder
Exchange.bg

1 коментара:

Публикуване на коментар

Абонамент за Коментари за публикацията [Atom]

<< Начална страница